Thursday, November 24, 2011

make love

Man : Pak, betul ke make love tu best?
Bapak: Haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
Man: Tapi betul ke orang perempuan lagi rasa best?
Bapak: Kalau kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?
Man: Tapi kenapa orang perempuan tak suka diperkosa?
Bapak: Kalau kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak??
Man: Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
Bapak: Kalau hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
Man: wahh.. bapak ni pandailah!

No comments: